Logo HartaOradei.ro

Politia de Frontiera a Judetului Bihor

Directia Politiei de Frontiera Oradea este structura regionala, subordonata Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, cu competenta in zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a Romaniei spre interior, pe raza judetelor Arad, Bihor si Satu Mare, avand misiunea de a asigura:
- supravegherea frontierei si controlul trecerii acesteia cu Republica Ungaria si Ucraina pe o lungime de 491,8 kilometri,
- respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, conventiilor si protocoalelor de frontiera incheiate cu Republica Ungaria si Ucraina si a celor internationale la care Romania este parte, cu privire la frontiera de stat.

Adresa: Calea Aradului nr. 2-4, cod 410223
Telefon: 0259 418 924, 0259 418 925
Fax: 0259 418 923
Telefon de urgenta: 0259 959
E-mail: dpf.oradea@mai.gov.ro
Localizare: Calea Aradului, Oradea, BH, ROMANIA
Deschide Site Politia de Frontiera a Judetului Bihor

Comentarii

2
Moldovean - 10 Nov 2011, 08:58 pm
Am o sesizare in legatura cu aducerea in Romania de cauciucuri uzate din Austria de catrea Mihai Ionut, cu adresa de Romania in satul Bratesti, Pascani, jud. Iasi, cu un Mercedes Vito, saptamanal, cu numere provizorii de Austria, in numar de 60 de bucati, cu adresa din Austria strada Furbergstrabe 26 5020 cu domiciliu in acest loc, cauciucuri furate din diferite service-uri la care duce piese auto prin tura 004 si 025 si 015, la care lucreaza patronul lui care are antecedente penale pe numele Paunkovic Miodrag, posesor de camioane inchiriate cocncubinei lui Manuela Turkolovic la transportarea de pachete, colete, facturi de la Lagermax Obertrum Austria pe timpul noptii de la ora 1 pana dimineata in fiecare zi. Ultima trecere a acestuia a frontierei cu cauciucuri a fost pe data de 05.11.2011 - nesanctionata de nimeni.
1
Ardelean - 23 Oct 2011, 12:06 pm
Buna ziua, am o sesizare in legarura cu tigarile de contrabanda. In localitatea Crestur am un magazin in care vand si tigari, eu platesc accize si impozite catre stat, iar eu nu pot sa vand tigarile pentru ca la o casa din sat se face contrabanda cu tigari deja de peste 5 ani si inca nu s-a sesizat pana in prezent nici un organ abilitat. Va dau adresa unde veti gasi mai multe zeci de cartuse de tigari Jing-Ling: judetul Bihor, sat Crestur, numele Alexandru Domin. Este a doua casa pe dreapta la urcare in sat, singura casa vopsita portocaliu strident, se vede clar de sub deal. Va multumesc si astept sa se aplice legea. Sper sa imi pot pastra anonimatul.