Logo HartaOradei.ro

ChipTuning AutoPerform

S.C. AutoPerform S.R.L. este specializata in domeniul chiptuningului. A luat fiinta din pasiunea pentru automobile, electronica acestora si nu in ultimul rand din nevoia oamenilor de a obtine mai multa putere pentru masinile lor fara a face modificari majore si fara a afecta in vreun fel fiabilitatea acestora.

Daca in privinta frumusetii masinilor nu va putem ajuta, activitatea AutoPerform se adreseaza indeosebi celor care doresc ca masinile lor sa fie mai puternice si mai eficiente. Astfel, prin metode electronice, nedestructive si noninvazive, fara a depasi tolerantele motorului, va garantam un demaraj mai bun, o siguranta mai mare in depasiri si nu in ultimul rand acel zambet de pe buze aparut involuntar la contactul cu "noua masina".

Adresa: Strada Traian Lalescu nr. 35
Telefon: 0721 863 742
E-mail: alex@autoperform.ro
Localizare: Strada Traian Lalescu, Oradea, BH, ROMANIA
Deschide Site ChipTuning AutoPerform

Comentarii

1
Dani DMV - 31 May 2010, 08:44 pm
Mi-am modificat softul la Autoperform de aproximativ 1 an si 6 luni. Am peste 40.000km cu softul modificat, si nicio problema de motor, cutie, ambreaj, etc. Parca e alta masina. Depasirile nu mai sunt o problema, a scazut consumul de combustibil si a crescut puterea!

Thanks, Autoperform! :)