Logo HartaOradei.ro

Floraria Orhideea

In urma cu 10 ani, mai exact cand pe piata oradeana nu existau prea multe florarii, din dragoste si pasiune pentru flori, o tanara florareasa cu ambitie si initiativa s-a gandit sa treaca la un alt nivel al calitatii serviciilor, infiintand acesta florarie. Ea a dainuit in timp, dar in urma cu doi ani conjunctura a facut ca aceasta sa reinfloreasca.

Experienta dobandita in decursul timpului recomanda floraria Orhideea ca simbol al calitatii produselor si serviciilor oferite, la cel mai inalt nivel al raportului calitate - pret.

Buchetele florale, buchetele de mireasa, aranjamentele pentru diverse ocazii (nunti, botezuri, sarbatori, ceremonii) incanta privirile, sensibilizeaza si starnesc admiratia iubitorilor de frumos.

Floraria Orhideea va ofera acum si serviciul de livrare la domiciliu, in maxim 24 de ore.

Adresa: Strada Menumorut nr. 3 (in spatele pietei Decebal)
Telefon: 0740 170 730, 0770 119 893
E-mail: comenzi@florariaorhideea.ro, office@florariaorhideea.ro
Localizare: Strada Menumorut, Oradea, BH, ROMANIA
Deschide Site Floraria Orhideea

Comentarii

2
Admirator - 24 Jul 2011, 11:10 am
Stii cum as putea sa o reintilnesc, unde locuieste? Avea un nume musical, cred ca asa se numea si floraria. Cred ca a fost prima florarie privata din Oradea, iar EA spunea doar ca e o simpla angajata. De ce oare? Era dulce, draguta... Te rog ajuta-ma sa o gasesc.
1
Admirator - 24 Jul 2011, 11:01 am
De ce nu ne zici si noua cum o chema pe acea tinara florareasa, ce s-a intamplat cu ea? Unde a disparut? Era tare ambitioasa, ce mai, era tare pe atunci...