Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaOradei.ro
Start Navigare
Cauta o Locatie in Oradea
Cauta o Strada in Oradea
Exploreaza Categorii Locatii din Oradea
Asigurari medicale (0)
Grija personala (0)
Hrana (0)
Medicamente (0)
Medicina naturista (0)
Oftalmologie (0)
Produse bio-tehnologice (0)
Cosmetica (0)
Produse igiena personala (0)
Produse masaj (0)
Sex (0)
Terapie fizica (0)
Spitale (11)
Cardiologie (0)
Coafura, frizerie (0)
Bun Venit pe Harta Oradei!
Legenda:   Marker gri Gratuit   Marker rosu Standard   Marker auriu Gold   Marker multicolor Mai multe locatii
Preia Harta pe Site-ul Tau
Se incarca harta...

Ultimele comentarii

Directia Sanitar Veterinara...

Dombi Mariana-Leontina - 09 Aug 2013, 09:22 am
Buna ziua.. as dori sa fac o reclamatie in legatura cu un ...

Oficiul Postal nr. 9

POP ANCA - 07 Aug 2013, 10:41 pm
Induceti lumea in eroare cu programul de lucru, pe cand realitatea este ...

Piata Bihoreana - Saptamana...

lacatusu ion - 07 Jul 2013, 08:25 pm
Familie serioasa cu 2copi dorim sa luam in intretinere persoana in varsta ...

Gradina Zoologica

florin - 29 Jun 2013, 08:24 pm
cu ce tramvai sau autobuz se ajunge de la gara la gradina ...

Politia Municipiului Oradea

pop adrian - 11 Jun 2013, 09:05 am
pe str.Louis Pasteur nr.42/B exista un teren de joaca pt copii,dar in ...

Oficiul Postal nr. 10

Roli - 29 Apr 2013, 01:12 pm
Sunteti chiar cretini , nu vedeti ca asta nu e site ul ...

Directia Generala a Finante...

Stela Ilea - 08 Apr 2013, 01:51 pm
Decizia de Impunere ,care reprezinta titlu de creanta si constituie instiintare de ...

Spitalul Militar


Adresa: Strada Dunarea nr. 3
Telefoane: 0259 413 692, 0259 413 693
Localizare: Strada Dunarea, Oradea, BH, ROMANIA

Comentarii

8
alinn_26 - 11 Dec 2011, 10:08 am
Acum 6 ani am fost operat (chinuit) la Spitalul Militar pentru piatra la rinichi de catre dr. Mischianul. Nu cred ca-l voi uita vreodata, i-am dat 20 milioane lui personal si inca 7 milioane la asistente, dupa investigatii si montarea unei sonde a aparut in fata mea plin de sange si mi-a zis: iti tai gatul. Suna cam ciudat sa te anunte in felul asta un doctor ca te va opera, dar asta urma sa zica: nu scapi de cutit. Am acceptat si in la finalul operatiei, in timp ce ma cosea, l-am intrebat daca e OK si a zis: esti ghinionist, se putea si fara operatie. Eu eram ghinionist ca am ajuns pe mana lui, dar nu era pusa la indoiala experienta lui, e un simplu macelar. Am ales varianta scurta a povestii, ea mai continua: atac de panica, vene sparte, asistente fara experienta, jigniri. Am alergie la piafen si a fost scris mare deasupra capului "ALERGIC LA PIAFEN", si asistenta blonda vine si-mi baga 2 fiole de piafen in perfuzie de era sa mor acolo, deci o nimica toata...
7
Pacienta - 14 Nov 2011, 11:23 am
Subscriu la cele de mai sus mentionate. Sa fie luat la rost pentru pensionarile ilegale pe bani frumosi - ce case si cabinete si-au facut, unde lucreaza toata familia si isi racoleaza pacientii din spital pentru cabinet. In timpul liber are preocupari foarte scumpe, acest doctor Autoraly, ca sa nu mai spun de provocarile facute catre mai multe doamne si domnisoare care trec prin cabinetul de pneumologie! De amintit scandalurile din spital, a telefoanelor de curtoazie catre aceste femei-amante, asistente - chiar sub nasul sotiei. Dar cine mai poate verifica ce se face la nivel de conducere comandant, director medical, dar cine taie si spanzura acolo si toti se infrupta... din banii si fondurile spitalului? Doamna Axinia Sigheartau, ce isi tine copiii la studii in strainatate, o femeie aroganta, nesimtita, cu aspiratii la conducerea spitalului - rusine de trei ori! Dar sa nu uit sa amintesc de cei ce sunt competenti si de apreciat acolo, un om deosebit in toate dimensiunile, un profesionist - dr. Puscas.
6
Mirela - 14 Nov 2011, 10:49 am
... in frunte cu dr. Andras & Co., in cardasie cu nevasta, aranjamente, pensionari... si alte amante! Dr. Cojocariu - macelar in toata regula... Dr. Gheorghe asa e el retardat, caci competent nu are cum. Sunt cateva din personajele care ar trebui anchetate...
5
Horatiu - 02 Nov 2011, 02:30 pm
Nici nu stiu de ce ii mai spune spital militar din moment ce au un comportament josnic, nedemn pentru onoarea si demnitatea militara care ar trebui sa-i caracterizeze. Se comporta cu personalul precum ar fi pe feuda lor. Conducerea ignora chir si statutul de spital militar, inclusiv prin faptul ca pe placuta cu denumirea institutiel nu au trecut cuvantul "militar" ci doar "Spital de urgenta".
Foarte multa lume se plange de slaba organizare, mizeria din spital, comportamentul personalului de la portar pana la ultimul doctor.
Domnilor ministri de la aparare si interne, militarizati acest spital de la portar pana la comandant, pentru ca altfel vom deveni bataia de joc a doctorilor si asistentelor pline de aroganta si fara rusine in a lua plicul. Dati putin cu DGA-ul printre ei.
Altfel, neincrederea in institutie va creste si e pacat de cei 2-3 medici buni din punct de vedere profesional care mai exista prin spital.
4
Marian - 12 Oct 2011, 04:48 pm
Acest spital ar tebui ori desfiintat ori trecut in subordinea MApN, concomitent cu numirea unei echipe manageriale cu adevarat competenta, pragmatica si aplicata pe servirea bolnavilor cu servicii medicale ireprosabile.
Ceea ce s-a spus in comentariiile de mai sus este perfect adevarat, pot adauga ca pe langa faptul ca sunt slab dotati, nu te trimit si nu colaboreaza cu alte institutii medicale pentru investigatii decat dupa ce oferi foloase necuvenite.
Nu au fost in stare sa-si puna pe site adresa spitalului cu numarul de telefon corecte plus oferta de servicii.
Va propun sa filmati tot comportamentul medicilor si asistentelor fata de bolnavi si sa nu ne lasam pana cand cativa dramuitori de foloase necuvenite vor pleca de acolo precum doctorul Blaj de la Spitalul Militar Central (adica cu ceva la maini). Si Blaj era cineva in SMC Bucuresti.
Atentie c-dante si camarazi medici ca muncim si noi chiar mai mult decat voi si nu va mai toleram indiferenta si aroganta, indiferent cine va credeti.
3
Flori - 05 May 2011, 09:18 am
Se pare ca acest spital este pe cale de disparitie. Pacat, erau acolo si medici buni si de omenie... Poate managementul lor este defectuos, sau nu au stiut sa se debaraseze de anumite personaje care au stricat reputatia acelei institutii. Eu personal, in afara de dr. Galateanu si poate inca 2-3, nu m-as da pe mana doctorilor care mai sunt pe-acolo: incompetenti, imorali, lacomi, considera pacientii slugile lor. Asistente obraznice si incompetente, amantele doctorilor sunt la loc de cinste pe-acolo; au transformat acea institutie intr-un fel de casa de intalniri.
2
Flori - 22 Feb 2011, 08:31 am
Nici unii doctori de acolo nu mai sunt valabili... sunt expirati. Spre exemplu la ORL de cand a plecat Dr. Mateas, lumea cam evita sa mai treaca pe acolo. Ca doar stiti ce capabil e cel care a ramas: Dr. Gheorghe, un retardat care jigneste, injura, loveste pacientii, nu stiu cum nimeni nu se sesiseaza!
1
Laura - 08 Jun 2010, 06:32 am
Numerele de telefon postate nu sunt valabile (de la spitalul Militar). Nu induceti in eroare si putinii oameni care va mai viziteaza...
Pagina « 1 2
Afişează comentariile 11 - 18 din 18

Comentarii dezactivate din cauza utilizarii abuzive!

Cele mai frecvent cautate locatii

autogara   baile felix   biserica cu luna   biserica emanuel   Casa tineretului   centru   crisul   decebal   emanuel   facultatea de medicina   gara   gara cfr   gara cfr oradea   gara oradea   GRADINA ZOOLOGICA   hotel   hotel continental   LOTUS   magazinul crisul   metro   nufarul   Oradea   parcul traian   pensiune   pensiuni   Piata   piata rogerius   Piata unirii   posta   primaria   real   republicii   Rogerius   sala sporturilor   spitalul judetean   stadion   Teatru   universitatea   universitatea oradea   velenta  
Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Preia Harta pe Site-ul Tau
Lista Locatiilor pe Harta Oradei
HartaOradei.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite